V5 lansert!

Den splitter nye 1.17-versjonen har endelig ankommet Bondelivet.

V5 lansert!

Det er snart to år siden vi startet Bondelivet, og til nå har vi vært gjennom 4 sesonger.

I hver sesong kommer det en helt ny verden, og utrolig mange nye muligheter. Dere som spiller på serveren er alt for gode, og gjør dere helt ferdige med serveren lenge før det vi har planlagt. Vi har alltid en utfordring med å gjøre spillet enda vanskeligere. Siden dere nå igjen har gjort dere ferdige, og mange av dere spør etter en ny versjon har vi nemlig den siste tiden brukt mye tid på å utvikle det vi kaller V5.

I tillegg til å spille vanlig survival kan du nå blant annet få oppdrag fra en av arbeiderene i spawn, og selge ressurser på et marked styrt av priser som går som en aksje etter hvor mye som blir kjøpt/solgt. Det er to av veldig mange muligheter som har blitt lagt inn i den nye sesongen. Eksklusivt for Bondelivet har vi caves-oppdateringen inne selv om den ikke har kommet til Minecraft helt enda.
Fokuset på virutell økonomi (spillpenger) vil være større, og med det så håper vi at unge spillere kan få kunnskap man kan ta med seg inn i den virkelige verden.

Nettsiden vår har nytt utseende og vi har lagt inn søknader her, som vi tidligere har brukt andre nettsider til. Dersom du opplever bugs her må du gjerne si i fra!

Vi håper på at V5 innfrir dine forventninger!

Kos deg!

V5-spawn i mørket